Partneři

Hry - Co hraju? - Witcher - Wild Hunt

Elendril

02.02.2016 v 20:08:38

Momentalne hraji Zaklinace

Paradni openworld RPG. Bezvadny a napinavy pribeh s hromadou jeste lepsich vedlejsaku. Slusna hratelnost (po updatu...zezacatku nic moc ovladani pri soubojich), grafika luxus (ikdyz funkci Nvidia Hair works bo co to je sem nejak nedosel na kloub. Sice mam vykony notebook ale toto nedaval),Zvukova stranka je celkem pekna, ale tak jako vzdy se po mnoha odehranych hodinach (ja mam 163 h odehrano) oposloucha.

Hra ma ovsem i par much. Napriklad pro me nepochopytelne krkolomne ovladani Geraltova kone ( pripada me az zbytecne tezkopadne a pomale), Taktez nektere hlasky main hrdiny, aliaz Silena prutrz mracen ve hre, stromy se ohybaji az k zemi, vitr ze by to rozborilo hrad a Geralt si jen tak po pul hodine rekne "Hmm, storm is coming"...WTF ? Aspon nejaky dodatek jako mel bych se nekde schovat bo neco takoveho. Samozrejmosti uz jsou sem tam probehnuti dvermi ikdyz jsou zamcene, uz asi 3 questy se mi bugly atd...

Kazdopadne ale hra jako takova je dle meho nazoru povedena ( a podle poctu nasbiranych oceneni si to mysli i vetsina ostatnich), i po 150+ hodinach mam sotva 52% achievmentu a spoooustu zabavy pred sebou. Kdo nevi nad cim stravit par desitek hodin tak vrele doporucuji.

P.S. Muj prvni clanecek o hre nekam tak doufam ze je to aspon trochu srozumitelne. Taktez nejsem nejakej valnej cestinar tak prosim pripadne chyby omluvte.

Zpět